­

 

Meisenet Oy henkilökuntineen kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2019!

OLE Online-tilitoimistojen liiketoiminta mukaan lukien sovellusliiketoiminta eriytetään Meisenet Oy:stä uudelle yhtiöllemme Oleline Oy:lle 1.8.2018 alkaen. Muutos on osa Meisenet Oy:ssä tehtävää sukupolvenvaihdosta.

Meisenet Oy ja OLE Online-tilitoimistot on vahvistanut myyntiään, kun Tommi Laurila aloitti myyntipäällikkönä helmikuussa. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi vastaa Meisenetin uusasiakashankinnasta ja tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin sekä myynnin kehittämiseen.

Toivotamme Tommin lämpimästi tervetulleeksi!

Taloushallintoliiton hallitus on kokouksessaan hyväksynyt Meisenet Oy:n Taloushallintoliiton jäsentoimistoksi. Samalla toimistollemme myönnettiin auktorisointi. Taloushallintoliitto edellyttää jäsentoimistoiltaan, että toimistosta löytyy alan asiantuntijatutkinnon (KLT-tutkinto) suorittaneita ammattilaisia. Meisenet Oy:n vastaavana KLT-kirjanpitäjänä toimii Sanna Laurila.

 

Meisenet Oy henkilökuntineen kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­