­

unohda turhat paperityöt

Sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisullamme tehostat liiketoimintaasi ja voit seurata yrityksesi toimintaa ja taloudellista tilannetta reaaliajassa - missä ja milloin vain.

 

Säästät aikaa, rahaa, ympäristöä ja ennen kaikkea hermojasi.

 

Asiakkaanamme saat käyttöösi sähköisen liiketoiminnan OLE Online-sovellusperheen, josta voidaan rakentaa liiketoimintaasi tukeva sovelluspaketti. OLE Online-sovellusperhe on aidosti sähköinen talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisun eri aloilla toimivien erikokoisten pk-yritysten tarpeisiin.

Palvelumme rakentuu aina OLE Online-sovellusten ympärille. Palvelumme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminta ja tarjota sovellusratkaisu sen mukaisesti. Liiketoimintaa tukevan sovellusratkaisun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita helpottaaksemme heidän elämäänsä.

 

Joustava ja helppokäyttöinen sähköisen taloushallinnon ratkaisu

Käyttämämme sovellusratkaisu ja sitä tukevat asiantuntijapalvelumme joustavat yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. Sovelluksia ja palveluita voidaan tarvittaessa lisätä yrityksesi kasvun seurauksena ja vastaavasti myös vähentää toiminnan muuttuessa.

Haluamme tarjota aidosti asiakkaamme liiketoimintaa tukevan taloushallinnon ratkaisun. Asiakkaamme käyttävät samaa järjestelmää kanssamme, jolloin työtehtävät voidaan sopia joustavasti asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Olemme vuodesta 2005 alkaen keskittyneet vain yhteen sähköisen taloushallinnon ohjelmistoon sen sijaan, että pyrkisimme hallitsemaan useita ohjelmistoja. Näin voimme luvata asiakkaillemme täyden tukemme sovellusten käytössä.

 

Tutustu OLE Online-sovellusperheeseen

 

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­