­

Ulkoista myyntilaskutuksesi meille - huolehdimme yrityksesi laskutuksesta ja lähetämme maksukehotukset sovitun laskutusaikataulun mukaisesti. Tarvittaessa siirrämme myöhässä olevat myyntilaskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Tehokas, ajallaan toimiva myyntilaskutus on edellytys yrityksen terveelle kassavirralle ja maksukyvylle. Yrittäjän ei kuitenkaan kannata tuhlata aikaansa myyntilaskutukseen, joka vie usein yllättävän paljon aikaa ja on suoraan pois tuottavan työn tekemisestä. Meille taloushallinto on ydinosaamistamme ja meillä on aina asiantuntevat henkilöt hoitamassa myyntilaskutuksesi ajallaan.

Yrityksesi käyttäessä OLE Online-sovellusten tilaus-, huolto-, tuotanto-, kalenteri-, kello- tai matka-sovelluksia tiedot siirtyvät sovelluksesta suoraan laskutusjonoon laskuttajan käytettäväksi. Laskutus voidaan myös tehdä asiakkaan erikseen ilmoittamien laskutustietojen pohjalta.

Kun laskutus tehdään samassa ohjelmistossa kirjanpidon kanssa, hyödynnetään sovellusten välistä integraatiota ja automaatiota, jolloin laskutustiedot ovat samantien myös kirjanpitäjän käytettävissä.

Laskupohjat ovat muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaisiksi. Laskut voidaan lähettää asiakkaille verkkolaskuina, sähköpostitse tai kirjeellä.

 

 

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­