­

Veroneuvonta ja -suunnittelu

Tilitoimistopalveluihimme kuuluu luonnollisesti aina asiakkaan säännöllisten veroasioiden hoito veroilmoituksineen. Voit olla luottavaisin mielin, kun veroasioistasi huolehtii taloushallinnon ammattilainen. Ohjaamme asiakkaitamme verotuksen kiemuroissa. Seuraamme aktiivisesti lainsäädännössä tapahtuvia muutoksia ja verotuskäytäntöä, jotta osaamme ohjata asiakkaitamme toimimaan aina voimassa olevien säännösten ja käytännön mukaan. Avustamme asiakkaitamme tarvittaessa myös verotarkastustilanteissa.

Yritystoimintasi muutostilanteissa verosuunnittelu nousee erityisen tärkeään rooliin. Huolellisella verosuunnittelulla asiantuntijoidemme kanssa voit optimoida muutosten verotuskohtelun. Avustamme tarvittaessa ennakkopäätösten hankinnassa ja veronoikaisujen sekä -valitusten laadinnassa.

Lakiasianpalvelujen osalta ohjaamme asiakkaamme yhteistyökumppanillemme Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:lle.

Hallintopalvelut

  • Yritysten perustamiset (toiminimet, henkilöyhtiöt, osakeyhtiöt)
  • Yhtiömuodon muutokset
  • Muut muutokset kaupparekisteriin ja muille viranomaisille
  • Kokouspöytäkirjat
  • Kokouksiin osallistuminen ja avustaminen
  • Muiden asiapapereiden/lomakkeiden laatiminen
 

Sähköisen taloushallinnon konsultointi

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijamme tutustuu yrityksesi prosesseihin ja löytää oikeat työkalut yrityksesi tarpeisiin. Oikeanlaisella sähköisen liiketoiminnan ratkaisulla yrityksesi prosesseja voidaan merkittävästi tehostaa ja parantaa yrityksen kustannustehokkuutta sekä kannattavuutta. Asiantuntijoidemme avulla sähköiseen taloushallintoon siirtyminen ja sovellusten käyttöönotto sujuu tehokkaasti.

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijamme tulee tarvittaessa yritykseesi paikan päälle laittamaan prosessit kuntoon ja opastamaan OLE Online-sovellusten kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä.

 

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­