­

Ulkoista ostoreskontrasi meille, säästä aikaasi ja nauti ammattitaitoisesta palvelustamme. Ostolaskujen käsittelyn jälkeen laskut tulevat sähköisesti yrityksesi avainhenkilöille tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Käsittelemme verkkolaskuina tulevat ostolaskusi ja huolehdimme kirjanpidon kirjaukset samalla kuntoon. Vastaanotamme myös paperiset ostolaskusi suoraan postilokero-osoitteeseemme, skannaamme ne sähköiseen järjestelmään ja käsittelemme kuten verkkolaskutkin. Verkkolaskujen ja paperilaskujen lisäksi otamme ostolaskuja vastaan sähköpostitse.

Ostoreskontrankin osalta työnjako on joustavasti sovittavissa asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Sopimuksen mukaan voimme huolehtia hyväksymänne ostolaskut ajallaan maksuun, tai vaihtoehtoisesti voitte itse käydä helposti maksamassa ostolaskut suoraan OLE-sovelluksista.

Ostoreskontrapalvelumme ansiosta ostot kirjautuvat kirjanpitoon reaaliaikaisesti. Voit itse seurata OLE-sovellusten raporteilta esimerkiksi avoimien ostolaskujen tilannetta, kassavirtaa sekä rahan riittävyyttä.

Kun kaikki yrityksesi prosessit toimivat samassa järjestelmässä, kirjanpitokin on aina ajan tasalla ja voit reaaliaikaisesti seurata yrityksesi taloudellista tilannetta.

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­