­

Ulkoista palkkahallintosi palkanlaskennan ammattilaisillemme - nauti ajallaan toimivasta, asiantuntevasta palkanlaskentapalvelusta.

Palkanlaskennan ulkoistaminen on hyvä ratkaisu jo pelkästään sen takia, että palkanlaskentaan liittyy niin paljon lainsäädäntöä ja säännöksiä, joiden hallitseminen ja ajantasainen seuraaminen on erittäin haasteellista muun työn ohella. Meillä palkanlaskennastasi vastaa ammattitaitoinen, koulutettu palkanlaskija, joka seuraa lainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin tulevia muutoksia jatkuvasti. Palkanlaskenta on alue, jonka toimivuutta työntekijäsikin arvostavat. Säästyt monelta harmilta, kun palkanlaskennan hoitavat siihen erikoistuneet henkilöt.

Palkanlaskentapalvelumme toteutetaan samalla sähköisellä järjestelmällä kuin muutkin palvelumme. Mikäli käytössäsi on OLE Matka- tai Kello-sovellus, tiedot näistä sovelluksista siirtyvät suoraan palkanlaskijan käyttöön. OLE Matka-sovelluksesta voidaan siirtää tiedot matkalaskuilta ja ajopäiväkirjoista suoraan palkanlaskentaan. OLE Kello-sovellusta voidaan käyttää henkilökunnan työajan seurantaan, jolloin työtunnit siirtyvät automaattisesti palkanlaskijan käyttöön.

OLE Online-sovellusten integraation ansiosta palkanlaskennan tiedot ovat automaattisesti myös kirjanpitäjän käytettävissä.

Palkkojen maksu onnistuu suoraan OLE-järjestelmästä. Voit joko itse käydä maksamassa palkat järjestelmästä tai antaa palkanlaskijan laittaa palkat maksuun ajallaan.

Palkanlaskenta alk. 46,50 € / kk (+ alv).

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­