Tilitoimisto Tampereella -
tärkein kumppanisi tehokkaaseen
ja huolettomaan taloushallintoon

Taloushallintoliiton auktorisoima tamperelainen tilitoimisto Meisenet Oy on paljon enemmän kuin perinteinen tilitoimisto. Haluamme olla liiketoiminnan kumppanisi ja tarjota sinulle lakisääteisen kirjanpidon lisäksi kokonaisvaltaista ja joustavaa palvelua yrityksesi talouden hallintaan. Ratkaisulähtöisen toimintatavan ja aktiivisen otteen kautta löydämme sinulle yrityksesi tarpeiden mukaisen palvelukokonaisuuden ja tarjoamme yksilöllisen tuen, jotta sinulle jäisi mahdollisimman paljon aikaa ja voimavaroja keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Erityisosaamisemme ja käytössämme olevat ohjelmistot ovat kuin luodut etenkin sinulle, joka olet kehitys- ja kasvuhakuinen ja haluat saada tilitoimistoltasi parhaan mahdollisen tuen yrityksesi talousasioita koskevaan päätöksentekoon.

Tampere kasvaa ja kehittyy nyt ehkä vauhdikkaimmin kaikista Suomen kasvukeskuksista. Tänne hakeutuu yhä useampi kasvuhaluinen yritys ja viihtyisää asuinympäristöä etsivä asukas. Sinunkin kannattaa hypätä imuun mukaan ja vähintäänkin ottaa kumppaniksesi auktorisoitu, osaava ja palveleva tamperelainen tilitoimisto!

Ota yhteyttä

Miksi valita Meisenet tilitoimistoksesi?

Olemme vakuuttuneita, että pystymme tarjoamaan sinulle taloushallinnon palvelukokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi.

Mutta ei sinun tarvitse uskoa vain meitä. Näin muutamat asiakkaamme kuvaavat yhteystyötä kanssamme.

Referenssit

Löydä sopivankokoinen ratkaisu juuri sinun tarpeisiin

Yritykset, niiden toimintaympäristöt ja taloushallinnon tarpeet ovat erilaiset. Sen vuoksi tarjoamme tarpeistasi lähteviä palveluratkaisuja juuri sinulle mitoitettuna. Saat meiltä kaikki nykyaikaiset sähköiset tilitoimistopalvelut, ja halutessasi olemme sinulle myös paljon enemmän kuin pelkkä sähköinen tilitoimisto.

Ydinosaamiseemme kuuluvat kaikki sähköisen taloushallinnon tehtävät kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä palkanlaskentaan sekä laskutus- ja reskontrapalveluihin. Peruspalveluiden lisäksi autamme sinua laajasti kaikissa yrityksesi talouteen, verotukseen ja juridiikkaan liittyvissä tehtävissä. Tarvittaessa otamme avuksesi kunkin erikoisosaamisalueen asiantuntijan laajasta kumppaniverkostostamme. Näin pystymme tarjoamaan sinulle mahdollisimman kokonaisvaltaista palvelua. Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että otamme asiasi hoitaaksemme ja etsimme yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Kattavampaa palvelua yrityksesi menestyksen mukana

Valmiiksi suunnitelluista sähköisen taloushallinnon palvelupaketeistamme voit valita yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopivan. Liiketoimintasi kasvaessa siirtyminen entistä kattavampaan palvelukokonaisuuteen käy helposti ja joustavasti.

Maltti-palvelupakettimme on sinulle, jolle riittää perusmuotoinen sähköinen tilitoimistopalvelu. Sinulle on tärkeää, että pääset eroon kuittien keräilystä, kirjanpito tulee hoidettua säädösten mukaisesti ja kaikki tarpeelliset viranomaisilmoitukset hoituvat ajallaan – ilman, että sinun tarvitsee kantaa niistä huolta.

Vaativampaan tarpeeseen suunniteltu Valtti sopii reaaliaikaisempaa tietoa tarvitsevalle yritysjohdolle. Asiantuntijamme seuraa yrityksesi tilannetta ja raportoi sinulle säännöllisesti huomioistaan. Peruspalvelun lisäksi saat säännölliset, visuaaliset raportit ja analyysit mahdollisista huomionarvoisista asioista.

Kun haet vahvaa kasvua ja yrityksen kehittymistä, tarvitset oman, henkilökohtaisen taloushallinnon keskustelukumppanin. Kasvu-palvelussamme sinulle nimetty controller on tiiviisti tukenasi ja antaa sinulle eväitä päätöksenteon tueksi. Tiedolla johtaminen on tätä päivää ja ehdoton edellytys kasvuhaluisen yrityksen johdolle. Raporteista ei kuitenkaan ole hyötyä, jos niitä ei tulkita ja oleellinen tieto jää jalostamatta yrityksen hyödyksi.

Sähköisen tilitoimistomme tarjoamat taloushallinnon palvelupaketit

Oma yhteyshenkilösi auttaa tarpeen mukaan

Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluu oma, sinulle nimetty yhteyshenkilö. Sinun tarpeistasi ja valitsemastasi palvelukokonaisuudesta riippuen hän on oma kirjanpitäjäsi, taloushallinnon asiantuntija tai controller. Talouden perusneuvonnan lisäksi saat häneltä ohjausta ja apua oleellisen, lähes reaaliaikaisen tiedon tarpeelliseen analysointiin ja sen hyödyntämiseen päätöksenteossasi.

Yhteisten tapaamisten sykli riippuu sinusta ja tarpeistasi. Mitä proaktiivisemmin haluat toimia, sitä kattavampi palvelupaketti ja enemmän tukea sinulle on tarjolla.

Palkanlaskentaan keskittyvältä tiimiltä saat aina ammattilaisten tuen

Palkanlaskentaan erikoistuneen henkilöstömme olemme keskittäneet sisaryritykseemme Palkkatalo Oy, jossa apunasi on aina PHT-palkanlaskijan johtama tiimi. Lainsäädäntö, työehtosopimukset ja niiden tulkinnat muuttuvat alakohtaisesti tiheään tahtiin, joten jatkuva kouluttautuminen ja palkanlaskennan teemoihin keskittyminen on paras tapa pitää siitä vastaavat henkilöt ajan tasalla.

Henkilöstösi arvostaa varmuutta siitä, että asiat ovat ammattilaisten hoidossa ja he voivat keskittyä omaan rooliinsa yrityksessäsi.

Sähköisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla tehostat yrityksesi taloushallintoa sekä liiketoimintaa

Yleensä tilitoimistot tuottavat asiakkailleen vain kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita. Moniin muihin tilitoimistoihin verrattuna meitä ohjaa halu perehtyä liiketoimintaasi kattavammin.

Tunnemme hyvin sähköisen toiminnanohjauksen ratkaisut. Niinpä pystymme auttamaan sinua liiketoimintaasi parhaiten istuvan järjestelmän valinnassa ja sen yhdistämisessä taloushallintoon, joka usein järjestelmäkokonaisuuksissa jää irralliseksi saarekkeeksi.

Nyt myös Tampereen keskustassa

Auktorisoidun tilitoimistomme päätoimipaikka on hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen Portin naapurissa, Postitorvenkadulla. Tarjolla on hyvät pysäköintitilat autoileville asiakkaillemme.

Etenkin kauempaa vierailulle tulevia tilitoimistoasiakkaitamme voimme tavata myös Tampereen keskustassa, aivan rautatieaseman naapurissa. Olemme jäsenenä Crazy Town -yhteisössä ja käytössämme ovat Tampereen Rautatienkadulla sijaitsevien yhteisötilojen lisäksi myös muut Crazy Town -tilat eri puolilla Suomea.

Kerro meille, missä haluat tavata, niin varataan kalentereistamme yhteinen aika keskusteluille!

Kiinnostuitko sähköisen tilitoimistomme kattavista palveluista?

Voisiko Meisenet olla uusi sähköinen tilitoimistosi ja taloushallintosi kumppani. Sivuiltamme löydät lisätietoa Maltti-, Valtti– ja Kasvu-palvelupaketeistamme, palkanlaskennan palveluistamme sekä ohjelmistoistamme. Olemme vakuuttuneita, että pystymme tarjoamaan myös sinulle ratkaisun, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi.

Tartu siis puhelimeen, laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomakkeemme ja kerro Tommille toiveistasi.

Pyydä tarjous