­

Luota kokeneeseen tilitoimistoon

Olemme olleet mukana sähköistämässä lukuisten pk-yritysten ja tilitoimistojen liiketoimintaa -

tiedämme, mistä puhumme.

 

Meisenet Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, josta on vuosien saatossa kasvanut monipuolinen taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio.

Sähköinen taloushallinto, ja edelleen käyttämiemme OLE-sovellusten perustana oleva NetBaron-ohjelmisto, otettiin Meisenetissä käyttöön jo vuonna 2005. Voimmekin syystä kutsua itseämme sähköisen taloushallinnon asiantuntijaksi ja edelläkävijäyritykseksi.

Aloittaessamme sähköistä taloushallintoa Meisenetissä, teimme edelleen myös perinteistä kirjanpitoa sisaryrityksessämme Tili-Meise Ky:ssä, jonka Liisa ja Vesa Laurila perustivat jo vuonna 1984. Vuonna 2010 tilitoimistotoiminta siirrettiin kokonaisuudessaan Meisenet Oy:lle.

 

OLE Online-tilitoimistot edistämään tilitoimistojen sähköistymistä

Sähköisen taloushallinnon käyttöönoton myötä huomasimme nopeasti sen tuomat hyödyt niin asiakasyritysten kuin tilitoimiston omaankin toimintaan. Sähköisen taloushallinnon ilosanomaa olemme halunneet jakaa myös muille tilitoimistoille. OLE Online-tilitoimistoverkosto perustettiin vuonna 2010 paitsi edistämään tilitoimistojen siirtymistä sähköiseen taloushallintoon, myös tarjoamaan tilitoimistoille yhteistyöverkoston.

OLE Online-tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen yhteistyöverkosto ja markkinointiyhteenliittymä, johon kuuluu tällä hetkellä 16 taloushallintopalveluja tarjoavaa yritystä eri puolilla Suomea.

 

Joustavuutta ajan ja paikan suhteen

Sähköisen taloushallinnon, nykyaikaisten työkalujen ja menetelmien sekä tietoverkkojen ansiosta tilitoimistopalveluiden tuottaminen ei ole enää sidottu aikaan eikä paikkaan. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta asiakkaamme ovat eri puolilla Suomea ja ulkomaita. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus työskennellä etänä, joten on hyvin mahdollista, että kirjanpitäjämme pitää kesämökillään palaveria Brasiliassa työmatkalla olevan asiakkaansa kanssa.

Yrityksemme tärkein pääoma on osaava henkilökunta, joka tarjoaa asiakkaillemme henkilökohtaista, välittävää ja asiantuntevaa palvelua. Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti ja seuraamme muuttuvaa lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöjä. Panostamme henkilökuntamme työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja jaksamiseen.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja reagoimaan ajoissa muutoksiin. Käsittelemme henkilökunnan palavereissa jokaisen asiakkailtamme saadun palautteen. Teemme läheistä yhteistyötä sovelluskehityksen kanssa ja asiakkaillamme on mahdollisuus antaa sovelluksiin kehitysideoita milloin vain.

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­