Meisenet Oy -
Sähköistä taloushallinnon palvelua jo toisessa sukupolvessa

Meisenet Oy on tamperelainen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka toimii täysin sähköisesti.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus suomalaisten pk-yritysten kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Voimme kutsua itseämme sähköisen taloushallinnon edelläkävijäksi  – onhan meillä tehty aidosti sähköistä kirjanpitoa jo 15 vuoden ajan.

Meisenet Oy on paikallinen perheyritys, jossa on tehty sukupolvenvaihdos kesällä 2019. Alkuperäiset yrittäjät ovat edelleen mukana toiminnassa, mutta vetovastuu on siirretty nuoremmalle polvelle.

Meisenetissä työskentelee 11 taloushallinnon ammattilaista ja sisaryrityksessä Palkkatalossa 5 palkanlaskennan ammattilaista.

Perheyrityksen toiminta on alkanut jo vuonna 1984, kun Liisa ja Vesa Laurila perustivat ensimmäisen toimistopalveluja tuottaneen yrityksensä. Myöhemmin toiminta kehittyi tilitoimistotoiminnaksi, jolloin käyttöön otettiin nimi Tili-Meise Ky.

Vuonna 2005 yrityksessämme otettiin käyttöön sähköinen taloushallinto, ja sen käyttöönoton myötä huomasimme nopeasti sen tuomat hyödyt niin asiakasyritysten kuin tilitoimiston omaan toimintaankin. Sähköisen taloushallinnon ilosanomaa haluttiin jakaa myös muille tilitoimistoille, ja syntyi idea sähköisestä tilitoimistokonseptista ja tilitoimistojen yhteistyöverkostosta. OLE Online-tilitoimistoverkosto perustettiin vuonna 2010 paitsi edistämään tilitoimistojen siirtymistä sähköiseen taloushallintoon, myös tarjoamaan tilitoimistoille yhteistyöverkoston. OLE Online-tilitoimistojen liiketoiminta siirrettiin kesällä 2018 omaan yhtiöön Oleline Oy ja keväällä 2020 liiketoiminta siirtyi edelleen Netbaron Solutions Oy:lle. Meisenet Oy toimii edelleen yhtenä kumppanitilitoimistona OLE Online-verkostossa.

Sukupolvenvaihdosta on tehty yrityksessämme useamman vuoden ajan siirtämällä eri toimintoja uusiin yhtiöihin, joissa vetovastuun ovat ottaneet uuden sukupolven yrittäjät Tommi Laurila ja Sanna Kiminki.

  • Palkanlaskenta eriytettiin omaksi yhtiökseen Palkkatalo Oy kesällä 2017
  • Tilitoimistoliiketoiminta ja toiminimi Meisenet Oy uudelle yhtiölle kesällä 2019

Liisa ja Vesa Laurila ovat edelleen mukana toiminnassa ja toimivat arvokkaana taustatukena uusille yrittäjille. Toimimme samoissa tiloissa Tampereen Lahdesjärvellä Palkkatalo Oy:n kanssa.

Missiomme

Tiedät aina, missä jamassa yrityksesi on kolmen kuukauden päästä.

Autamme sinua parantamaan yrityksesi kannattavuutta reaaliaikaisella taloushallinnolla, joka ennustaa tulevaa ja antaa konkreettisia parannusehdotuksia.

Tiedät kanssamme aina, missä jamassa yrityksesi on kolmen kuukauden päästä ja mitä kannattavuuden parantamiseksi voisi tehdä.

Panostamme ennen kaikkea kumppanuuteen: lupaamme palata teitä mietityttävään asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydenotostanne.

Visiomme

Toimarin paras kaveri.

Olemme paras talouskumppani kasvu- ja kehityshaluisille yrityksille. Murramme taloushallinnon perinteitä olemalla enemmän kuin tilitoimisto.

Olemme kehityksen etulinjassa ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa palveluja, jotka helpottavat yritysten kannattavaa kasvua.

Arvomme

Inhimillisyys.
Kunnioitamme kaikkia ihmisiä samanarvoisina ja olemme sydämellisiä kaikissa kohtaamisissamme. Edistämme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvointia parhaamme mukaan.

Jatkuva kehittyminen.
Ennakoimme asiakkaidemme palvelutarpeita ja pyrimme tarjoamaan juuri oikeaa palvelua oikeaan aikaan. Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti ja etsimme ratkaisuja haasteisiin oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

Kumppanuus.
Teemme asioita yhdessä sekä työyhteisönä että asiakkaidemme kanssa. Pyrimme ymmärtämään haasteet yhdessä ja etsimme niihin ratkaisuja.Olemme taloushallinnon luottokumppani, joka vapauttaa asiakkaan aikaa parantamalla prosesseja. Samalla haastamme asiakkaitamme hyödyntämään taloustietoa entistä paremmin liiketoiminnan kehittämisessä.