­
Meisenet Oy henkilökuntineen kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Meisenet Oy:n sukupolvenvaihdos etenee ja viimeisenä vaiheena tilitoimistoliiketoiminta siirtyy uuteen yhtiöön 1.8.2019 alkaen.


Yhtiön nimi Meisenet siirretään uudelle yhtiölle ja Meisenet Oy:n henkilökunta siirtyy uuden yhtiön palvelukseen. Yhtiön toimitusjohtajana aloittaa vanhempainvapaalta palannut KTM, KLT Sanna Kiminki.


Muutos ei vaikuta asiakkaidemme palveluun, vaan toiminta jatkuu keskeytyksettä vanhojen sopimusten mukaisesti uudessa yhtiössä. Sopimusten päivittämisen osalta olemme yhteydessä asiakkaisiin syksyn aikana.


Meisenetin sukupolvenvaihdoksessa on päästy tilanteeseen, jossa liiketoiminta on jakautunut kolmeen yhtiöön:
• Meisenet Oy, tilitoimistopalvelut
Palkkatalo Oy, palkkahallinto
Oleline Oy, OLE-verkosto ja sovellusliiketoiminta


Liisa ja Vesa Laurila jatkavat edelleen työelämässä ja toimivat arvokkaana taustatukena uuden sukupolven yrittäjille Tommi Laurilalle ja Sanna Kimingille.

Taloushallintoliiton hallitus on kokouksessaan hyväksynyt Meisenet Oy:n Taloushallintoliiton jäsentoimistoksi. Samalla toimistollemme myönnettiin auktorisointi. Taloushallintoliitto edellyttää jäsentoimistoiltaan, että toimistosta löytyy alan asiantuntijatutkinnon (KLT-tutkinto) suorittaneita ammattilaisia. Meisenet Oy:n vastaavana KLT-kirjanpitäjänä toimii Sanna Laurila.

OLE Online-tilitoimistojen liiketoiminta mukaan lukien sovellusliiketoiminta eriytetään Meisenet Oy:stä uudelle yhtiöllemme Oleline Oy:lle 1.8.2018 alkaen. Muutos on osa Meisenet Oy:ssä tehtävää sukupolvenvaihdosta.

Meisenet Oy ja OLE Online-tilitoimistot on vahvistanut myyntiään, kun Tommi Laurila aloitti myyntipäällikkönä helmikuussa. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi vastaa Meisenetin uusasiakashankinnasta ja tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin sekä myynnin kehittämiseen.

Toivotamme Tommin lämpimästi tervetulleeksi!

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­